Update Covid-19 22-04

𝚄𝚙𝚍𝚊𝚝𝚎 𝙲𝚘𝚛𝚘𝚗𝚊𝚟𝚒𝚛𝚞𝚜

Tijdens de persconferentie op 21 april is bekend geworden dat de coronamaatregelen zijn verlengd. We gaan samen door met de corona-aanpak in Nederland. Handen wassen, zoveel mogelijk thuisblijven, thuiswerken – alle maatregelen die de deskundigen ons adviseren – worden verlengd. Wel komt er voorzichtig meer ruimte voor kinderen en jongeren.

Helaas betekent dit voor u als patiënt dat fysieke behandelingen nog steeds zo veel mogelijk worden uitgesteld. Wel zijn wij tijdens reguliere openingstijden bereikbaar voor behandeling op afstand. Denk aan een telefonisch consult, videobellen of oefentherapie op afstand. Hiervoor hebben we een veilig (AVG-proof) programma beschikbaar.

Waar het niet mogelijk is om een behandeling uit te stellen en een consult op afstand niet volstaat bekijken we samen met u de mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij acute letsels of toenemende invaliditeit. Uiteraard worden alle veiligheidsmaatregelen getroffen.

We doen ons best om u zo goed mogelijk te blijven ondersteunen. Wilt u advies, een afspraak op afstand maken of heeft u een vraag? Wij zijn gewoon bereikbaar via 0344-694949 of fysiotherapiemacare@outlook.com

Publicatiedatum: 22-04-2020


« Terug naar het overzicht