Nieuwe Werkwijze

𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗪𝗲𝗿𝗸𝘄𝗶𝗷𝘇𝗲

Vanaf heden gaan we fysiotherapeutische zorg veilig en verantwoord opschalen. Dit doen we volgens een aangepast triage stappenplan en hygiëne protocol.

Wat betekent dit voor u als patiënt?
– Waar behandeling noodzakelijk en een effectieve behandeling op afstand niet mogelijk is kunt u de praktijk weer bezoeken.
– Er wordt telefonisch bepaald of behandeling noodzakelijk is en of u en uw familieleden geen (milde) klachten hebben.
– Voor, tijdens en na de behandeling worden hygiëne maatregelen strikt opgevolgd. Bij het maken van de afspraak worden deze maatregelen met u besproken.
– Het is niet toegestaan om met meerdere personen naar de praktijk te komen. Indien u een begeleider heeft wordt dit telefonisch besproken.

Fysiotherapie Macaré draagt zorg voor een zo veilig mogelijke situatie. U komt tijdens uw bezoek niet in contact met andere patiënten en uw behandelend fysiotherapeut vertoont geen symptomen.

De situatie is helaas anders dan u van ons gewend bent maar uiteraard gaat gezondheid voor alles. Wij hopen daarom op uw begrip voor het volgende:
– U kunt niet zonder afspraak naar de praktijk komen, ook niet voor een vraag of het afgeven van een verwijzing.
– Kom zo veel mogelijk op tijd, zodat u zo kort mogelijk plaats hoeft te nemen in de wachtkamer.
– Om te voorkomen dat patiënten elkaar kruisen wordt het rooster aangepast. Dit betekent dat er per dag minder behandelingen plaatsvinden. Hierdoor kan het voorkomen dat u langer op een behandeling moet wachten dan u van ons gewend bent. Uiteraard doen we ons best om u zo spoedig mogelijk te helpen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? We staan voor u klaar!
0344-694949
fysiotherapiemacare@outlook.com

Publicatiedatum: 03-05-2020


« Terug naar het overzicht